• FLEXIBEL
  • BETROUWBAAR
  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • ONAFHANKELIJK OPEREREND

Over Codirex Expeditie B.V.

Codirex Expeditie B.V. is sinds 1980 dé Rotterdamse douane-expediteur en logistiek dienstverlener voor de import van vlees en vis. Door de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de veterinaire afhandeling in de Rotterdamse haven. Doordat wij verbonden zijn met verschillende havenorganisaties zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij waarborgen dat  uw lading voldoet aan de eisen van de NVWA en wordt toegelaten tot de Europese markt. Naast de verplichtingen van NVWA zorgen wij er ook voor dat u voldoet aan de verplichtingen van de Douane. Zo zorgen wij voor de documentatie en alles wat daarbij komt kijken.

Wij verzorgen het logistieke proces van de terminal tot het afleveradres. Ons systeem is zo ingericht dat wij op de hoogte zijn van up-to-date informatie over o.a. aankomsttijden van schepen en lostijden van containers. Dit helpt ons om de container zo snel mogelijk op de gewenste locatie te leveren. 

De lading komt voornamelijk uit Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, Azië en Australië.

Uw lading wat binnenkomt in andere havens dan Rotterdam kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij werken nauw samen met verschillende agenten in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

2logo-certificering-footer-home-Codirex.png

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van Codirex Expeditie via de onderstaande link:

algemene voorwaarden ▸

Contactgegevens

Waalhaven Zuidzijde 12-J
3088 HH  Rotterdam

TELEFOON  010 - 283 2355
E-MAIL  info@codirex.nl

Scroll naar boven